ŞEHİTKAMİL'DEN KIRSAL MAHALLELERE HİZMET SÜRÜYOR

HER YERE EŞİT HİZMET

Bozuk olan mahalle yollarını baştan aşağıya kilit taşı döşeyerek yenileyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadede Mahallesi’nde yaptığı sosyal tesisin çevresinde yapılan kilit taşı çalışmasıyla mahallenin çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Daha önce yollarda kilit taşı çalışmalarının yapılıp tamamlandığını belirten Karadede Mahalle Muhtarı Mehmet Özen; “Şehitkamil Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Köyümüzün hiçbir alt yapı sorunu kalmadı. Sosyal tesisimiz yapıldı, şimdi de sosyal tesisimizin çevre düzenlemesi yapılıyor. Mahallem ve şahsım adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YILLARDIR GÖRÜLMEMİŞ HİZMETLERİ GÖRÜYORUZ

Yapılan sosyal tesisle birlikte köyden mahalleye geçişimizin son evresini de tamamladık diyen Karadede Mahalle sakinleri, “Daha önceleri bu tür hizmetleri görememiştik. Yapılan yasa değişikliğiyle birlikte köyden mahalleye geçişimiz bizler için çok iyi oldu. Köyümüzün yolları düzeltildi, ara yollar açıldı, yollarımıza kilit taşı döşendi. Son olarak köyümüze sosyal tesis yapıldı ve bugünde yapılan sosyal tesisin çevre düzenlemesi yapılıyor. Bizlere bu güzel hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.