ŞEHİTKAMİL'DEN DAR GELİRLİ AİLELERE KIŞLIK KIYAFET YARDIMI

BAŞKAN FADILOĞLU, YAPTIĞI YARDIMLARLA GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Yoksul ailelere ve çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda kış aylarında giyim yardımı yapan Gıda Bankası’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarına ortak oldu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocukların kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetiyle halkın takdirini toplayan Başkan Fadıloğlu, yoksul aileleri rencide etmeden verdiği yardımlarla gönüllerde taht kurdu. Yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Geleneksel olarak her yıl yapmış olduğumuz giyim yardımının bu yıl ilkini gerçekleştiriyoruz. Yılbaşı, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere her yıl 3 defa dar gelirli ailelerimize giyim yardımında bulunuyoruz. Bugün ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz giyim yardımında, yaklaşık bin aile ve bu ailelerin de 5’er ferdi olmak üzere toplam 5 bin vatandaşımıza kıyafeti dağıtılıyor. Tabi burada sıfır kıyafetler vatandaşlarımıza verilirken, bot, hırka, bunun yanında mont gibi ne tür ihtiyaçları varsa, bu ihtiyaçları gideriliyor. Buradan hayırsever vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Burada hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra evde kullanılmış temizlenmiş ve ütülenmiş kıyafetlerini bize getiren vatandaşlarımızın elbiselerini de yine ailelerimiz burada kendi ihtiyaçları çerçevesinde bu kıyafetleri seçerek onları da alma imkanı buluyorlar. Bu kampanyanın yanı sıra evde de temizliğe destek olması açısından, hem bulaşık deterjanı hem çamaşır deterjanı hem sabunu hem de temizlik paketiyle vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Bu şekildeki faaliyetlerimizi devam ettirerek, ne kadar çok vatandaşımıza ulaşabilirsek, o kadar kendimizi başarılı kabul ediyoruz. Sağolsun Gıda Bankası’nda çalışan en alt kademesinden en üst kademesine kadar tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü biz burada bir başka şeye daha dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızın buraya gelmesine gerek kalmadan, biz kendi adreslerine gidip adreslerinde inceleme yapıyoruz ve ondan sonra da gıda yardımlarını evlerine götürüyoruz. Ancak, kıyafet olduğu için kıyafet almaları içinde burada misafir ediyoruz. Kendi renk ve modellerini sağlamak adına onları bu 5 veya 6 gün içerisinde bu bin ailemizin tamamına bu hizmeti vermiş olacağız. Ben tekrar emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hayırsever vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

AİLELERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yapılan kıyafet yardımından dolayı Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkürlerini ileten aileler ise, “Her yıl olduğu gibi bu yılın başında da Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizlere kışlık kıyafet yardımı yapıldı. Çocuklarımızla birlikte gelerek, burada kışlık ihtiyacımız olan mont, ayakkabı, kazak, çorap gibi her türlü giyecekten aldık. Ayrıca temizlik malzemesini de hediye olarak aldık. Allah Başkanımızdan razı olsun bizleri ve çocuklarımızı mutlu etti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Gıda malzemesinden, giyecek yardımına kadar hür türlü ihtiyacımız Şehitkamil Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Bunun için başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve emeği geçen herkese, yaptıkları bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.