ŞEHİTKAMİL'DEN 'TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ'
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu hazırlanan protokolleri imzaladılar.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKINIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Programda bir konuşma yapan Rektör Özdemir, “Gaziantep’teki belediyelerimiz ile birlikte iş birliği içinde bulunuyoruz. Üniversite öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında belediyelerimizde görev alıyorlar. Şehitkamil Belediyesi ile yeniden bir protokol imzalayarak bu iş birliğini büyütüyoruz. Bu çerçevede belediyelerimizle birlikte girmiş olduğumuz iş birliğiyle toplumsal sorunları çözmeyi öğrencilerimize alıştırıyoruz. Böylece öğrenciler kendi aralarında tartışarak toplumsal sorunlara çözüm arıyorlar. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederim” dedi.
ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL ADAPTASYONLARINI SAĞLIYORUZ
Toplumsal Duyarlılık projelerinin süreceğini dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “Şehitkamil Belediyesi olarak Gaziantep Üniversitesi ile 3’üncü Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile de 2’inci yılımızın Toplumsal duyarlılık projelerini devam ettiriyoruz. Bu projeyle hem öğrencilerimizin sosyal adaptasyonuna hem de belediyelerimizin iş yüküne yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Haberler
15 TEMMUZ RUHU ŞEHİTKAMİL’DE YAŞATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, 15 TEMMUZ’DA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
ŞEHİTKAMİL’DEN KÜSGET'TE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
İMZALAR KUR’AN KURSU İÇİN ATILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN ERBAKAN’A VEFA
ŞEHİTKAMİL’DE AÇIK HAVA SİNEMALARI BAŞLIYOR
ŞEHİTKAMİL’İN GENÇLERİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
BAŞKAN YILMAZ, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI