ŞEHİTKAMİL'DEN 40 BİN AİLEYE ŞEFKAT ELİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ, 2014 YILINDA AİLELERİN UMUDU OLDU

Yapmış olduğu projelerle sosyal ve kültürel belediyecilikte çığır açarak, vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi, 2014 yılında da ailelerin umudu oldu. Giyimden, gıdaya, temizlikten, yakacak odununa kadar ailelere her türlü desteği sunan Şehitkamil Belediyesi, yapmış olduğu projelerle vatandaşlara farklı bir hizmet sunuyor. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası tarafından 2014 yılı içerisinde 17 bin 823 aileye 30 kiloluk paketler içerisinde, pirinç, makarna, bulgur, şeker, yağ olmak üzere gıda paketi yardımında bulunulurken, 6 bin 944 vatandaşa giyim malzemesi, 7 bin 893 vatandaşa ayakkabı yardımı yapıldı.  İçerisinde yeni evli çiftler olmak üzere 27 aileye birinci el beyaz eşya ve kanepe yardımı yapılırken, 50 aile ise ikinci el kanepe ve beyaz eşya dağıtımı yapıldı. 754 aileye muhtelif mobilya ev eşyası ve halı hediye edilirken, 93 engelli vatandaşa ise manuel ve akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Ayrıca Şehitkamil Belediyesi, yol kenarları ve yeşil alanlardaki budanan ağaçların dallarından ise 50’er kiloluk torbalarda olmak üzere toplamda 500’er kilo, bin 314 ihtiyaç sahibi aileye yakacak olarak dağıttı.