ŞEHİTKAMİL'DEKİ ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

HEPİNİZİN AYRI AYRI ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, böylesine anlamlı günde bizleri kırmayarak, geldiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizin Anneler Gününü yürekten kutluyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Anneler Günü’nü bir gün olarak kutlamak bizim inancımıza göre sembolik bir gün olabilir. Ama yaşantımızda bizim her gün yaşıyor olmamız lazım. Şuanda biz büyüklerimize nasıl davranırsak, yarın evlatlarımız, torunlarımız da bize öyle davranacak. Onun için bu hayır kapıyı devam ettirmek adına elimizden gelen gayreti gösterelim. Ben tekrar hepinizin ayrı ayrı Anneler Günü’nü kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, barış içerisinde bir dünyada yaşamayı diliyorum” dedi.

ANNELERİMİZİ 365 GÜN ANMAMIZ GEREKİYOR

Etkinlikte söz alan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, “Öncelikle böylesine anlamlı bir programda bizlerin bir araya gelmesine vesile olan Kadın Kolları Başkanımız Hülya Hanıma ve bizlere bu imkanları sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Anneler Günü bir gün olarak kutluyoruz ama Başkanımızın da belirttiği gibi annelerimizi 365 gün anmamız gerekiyor. ‘Cennet annelerimizin ayakları altındadır’ söylemiyle cennete girmenin çok zor olduğunu ve annenin de annelik görevinin çok zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah, yardımcınız olsun. Bizler her zaman sizlere desteğiz, minnettarız. Ben, buradan sizlerin huzurunda tüm annelerimizin de Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

ALLAH, YAŞAYAN ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Etkinlikte konuşan AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, “Ben de öncelikle sizlerin huzurunda tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah, yaşayan annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Ben, annesiz büyüdüm ve yıllarca ablam bana annelik yaptı. Onun için diyorum ki her zaman annelerimizin kıymetini bilelim. Sonra pişman olacak şeyler yapmayalım. Ben, bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

BÖYLESİNE ANLAMLI BİR GÜNDE HATIRLANMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Unutulmadıkları için mutlu olduklarını dile getiren şehit anneleri, şunları söyledi:

“Böylesine anlamlı bir günde hatırlanmak bizleri çok mutlu etti. Şehitkamil Belediye Başkanımıza, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanımıza ve Kadın Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları ve her zaman yanımızda oldukları için kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz. Allah, devletimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, şehit annelerine çeşitli hediyeler sundu.