ŞEHİTKAMİL'DE SOFRALARIN BEREKETİ BİRLİKTE PAYLAŞILIYOR

KOÇER ÇALIŞMALARI TAKDİRLE KARŞILADI

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyarete eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile beraber Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, vatandaşların sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek istek, talep ve varsa sıkıntılarını dinliyoruz. Bir anlamda saha ziyaretlerimiz devam ediyor. Sadece seçim zamanı onlarla birlikte değil her zaman onların yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Dul, yetim ve engelli aylıklarında iyileştirilmelerin yapılması ve aksamalarla ilgili notlarımızı aldık. Vatandaşlarımızın bu sorunlarına Ankara’da çözüm arayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan Şehitkamil Belediyemizi yürekten kutluyorum. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımızın belirlenmesi ve onların sorunlarının çözümünde yapılan çalışmaları yerinde gördüm. Bizimde milletvekili olarak yapacağımız bir şeyler olduğunda notlarımızı tutup, Ankara’da çözüm üretmeye çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarını taktirle karşılıyorum. Gücümüz yettikçe, hükümetimiz belediyelerimizi destekledikçe, daha iyi hizmet vereceğiz. Ak Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Seçimler bitmiş olmasına rağmen bugün sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz” diye konuştu.

ALLAH SOFRALARININ BEREKETİNİ ARTIRSIN

Yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesizleri rutin bir şekilde ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bugün Milletvekilimiz ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte Ramazan ayında yaptığımız vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Milletvekillerimiz Gaziantep’te olduklarında bizlere eşlik ediyorlar. Allah sofralarının bereketini artırsın, Ramazan’ın feyzinden bereketinden hep birlikte yararlanmamızı nasip eylesin. İnşallah ulaştığımız Ramazanla birlikte kadir gecesine ve bayrama hep birlikte barış ve huzur içinde ulaşır” dedi.