ŞEHİTKAMİL'DE SAHİPSİZ HURDA ARAÇLAR TOPLANIYOR

TOPLANAN HURDA ARAÇLARLA BİRLİKTE ÇEVRE KİRLİLİĞİ ORTADAN KALKIYOR

Şehitkamil ilçesinde çevre görüntüsünü korumak adına değişik bölgelerde arsa veya yol kenarlarında bulunan hurda yığınına dönmüş ve sahipsiz araçları toplayan Şehitkamil Belediyesi örnek bir belediyecilik sergiliyor. Şehitkamil Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Mahallesinde ve değişik mahallelerde bulunan hurda yığınına dönmüş sahipsiz araçları, çekici ile bulundukları yerden kaldırılarak Şehitkamil Belediyesi’ne ait Asfalt Şantiyesine götürdü. Yapılan hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, bu tür hurda araçları toplamasını olumlu buluyoruz. Çünkü bu tür hurda araçlar, hem çevre kirliliğine neden oluyordu hem de araçların pas tutması nedeniyle çocuklarımız hastalık kapıyordu. Belediyemizin başlatmış olduğu bu çalışma sayesinde, çevre kirliliği büyük bir açıdan önlenmiş oldu. Bunun içinde başta Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Zabıta Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçe genelinde bulunan hurda ve sahipsiz araçların tümünün toplanarak, çevre kirliliğinin önünü geçilmesi için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceği belirtildi.