ŞEHİTKAMİL'DE RAMAZAN EĞLENCESİ BİTMİYOR

ÇOCUKLAR BİRBİRLERİYLE KIYASIYA YARIŞTI

Şehitkamil Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği Ramazan şenlikleri, Sinan ve İncilikaya Mahallelerindeki gösterileriyle devam etti. Düzenlenen etkinlikte Tiyatro, Hacivat-Karagöz Oyunları, Kukla, Animasyon, Çocuk Tiyatrosu ve Balon Show gibi gösteriler düzenlendi. Etkinlikte ayrıca çocuklara pamuklu şeker, elmalı şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde verildi. Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklere katılan çocuklar, “Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, mahallemizde Ramazan etkinliği düzenlendi. Daha önce çoğu arkadaşımız canlı tiyatro izleme şansına sahip olmamıştı. Ancak bugün burada tiyatro, kukla Show ve sihirbazlık gösterileri izledik. Gösteriler çok güzeldi, çok etkilendik. Ailelerimizle birlikte doyasıya eğlendik. Bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istiyoruz. Bugünde mahallemizde düzenlediği Ramazan şenliği için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.