ŞEHİTKAMİL'DE İZCİ KAMPI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN BU TÜR SPOR ALANLARINI YAPMASI ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Şehitkamil Belediyesine bağlı sosyal tesislerde eğitim gören öğrenciler, Dülük Tabiat Parkı’nda bulunan izci kampına gelerek,  kamp heyecanı yaşıyor. Haftanın üç günü geceli gündüzlü kamp yapan öğrenciler, hem birlikte yaşama ve paylaşma alışkanlığı, hem de deneyimli hocalar eşliğinde spor yapma alışkanlığı kazanıyor. Başak Konakları Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nden gelen bir grup öğrenci, izci kampında üç günlük kamp süresi geçirdi. Kampa öncelikle, ip parkuru ile başlayan öğrenciler daha sonra, tırmanma duvarına çıkarak kampı tamamladılar. Kampın çok güzel geçtiğini dile getiren Gizem Kamay, “Rutin günlük hayatımıza birazcık ara vererek böylesi güzel bir havada spor yapma imkanı bulduk. Şehitkamil Belediyemizin bu tür spor alanları yapması çok güzel. Çünkü burada sosyal aktiviteler hem sağlık açısından hem spor açısından hem de gençleri eğitmek açısından çok etkileyici bir durum. Geçtiğimiz yılda buraya gelmiştik ve çok beğenmiştik. Bunu yeniden öğretmenlerimize dile getirdik. Onlarda, yetkililerle irtibata geçip, buraya tekrardan getirdiler. Şuan kampımız çok güzel bir şekilde geçiyor. Az önce ip parkurlarını dolaştık, tırmanma duvarına çıktık. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Burada yaptığımız eğitimlerle birlikte yükseklik korkularımı da yenmeyi başardım. İp parkurlarımız zor olmasına rağmen biz bunları eğlenceli olarak görüp, zorlukları kolaya çevirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımızı teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.