ŞEHİTKAMİL'DE HİZMET DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TAZİYE SAHİPLERİNİN ACISINI BİR NEBZEDE OLSA AZALTMAYA ÇALIŞIYOR

Belediyeciliği, vatandaşlara doğumdan ölüme kadar hizmet gerektiren bir kurum olduğu anlayışıyla hareket eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapmış olduğu örnek projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına hizmet üretmeye devam ediyor. “Merhaba Bebek” projesiyle hizmetine doğumdan başlayarak, “Cenaze Hizmetlerine” kadar sürdüren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların acılı günlerinde yanında olmaya gayret gösteriyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, cenazesi olan vatandaşların taziye ziyaretlerini daha rahat kabul etmelerini sağlamak amacıyla çadır hizmetinin yanı sıra yiyecek ve içecek ikramında da bulunarak, taziye sahiplerinin acısını bir nebzede olsa azaltmaya çalışıyor. İtinayla hazırlanan çeşitli yemekleri, sıcak olarak taziye çadırlarına götüren Şehitkamil Belediyesi görevlileri, taziye ziyaretine gelen vatandaşlara yemeklerden ikram ediyor. Bu hizmet sayesinde cenaze sahipleri, sadece taziyeleri kabul ederek diğer işlemlerle uğraşmak zorunda kalmıyor. Şehitkamil Belediyesi’nin vermiş olduğu bu hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade eden cenaze yakınları, “Şehitkamil Belediyesi, cenazemizin ilk gününde Sosyal Tesisindeki taziye evini açarak, bizlere büyük bir hizmette bulundular. Ayrıca cenazenin ilk günüde yine yemek, ayran, çay, şeker ve benzeri yardımlarda bulundular. Belediyemizin bu acı günümüzde yanımızda olması bizleri memnun etti. Bunun içinde başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere, tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.