ŞEHİTKAMİL'DE ENGELLER TEK TEK AŞILIYOR

BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NUN HEDİYESİYLE DÜNYALAR BENİM OLDU

 

Yaptığı çalışmalarla Sosyal Belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, engelli vatandaşları hayata bağlamaya ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyor. İhtiyaç duyan her engelli vatandaşa, akülü tekerlekli sandalye hediye etmeye devam eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, son olarak Ulus Mahallesi’nde ikamet eden doğuştan bedensel engelli olan 28 yaşındaki Bünyamin Şimşek’i evinde ziyaret ederek yakından ilgilendi.  Bir süre Bünyamin Şimşek ile sohbet eden ekipler, getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi takdim ettiler. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu annesi ve kardeşiyle yaşayan Şimşek, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.  Akülü tekerlekli sandalyesine binerek ilk turunu evin içinde atan Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun hediyesiyle dünyaların kendisinin olduğunu belirterek, “Allah Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun bu hediyesiyle sanki dünyalar benim oldu. Çok mutluyum, Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi. 

 

Engelli Bünyamin Şimşek’in annesi ve kardeşi ise, çocuklarının bu mutlu sevincine ortak olduklarını ifade ederek, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

 

ENGELLİ DÖNÜŞ ELEKÇİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

 

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri daha sonra, Boyno Mahallesi’nde ikamet eden doğuştan engelli Bülent Kaplı’yı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlerli sandalyesini teslim etti. Akülü Tekerlekli sandalyesine kavuşan Kaplı, ilk turunu mahallesinde arkadaşlarının yardımıyla attı. Ekipler, daha sonra Beykent Mahallesi’nde ikamet eden ve 5 yıl önce inşaattan düşmesi sonucu engelli olan Mehmet Tekkanat’ı da evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Mehmet Tekkanat, mutluluğunu ailesi ve yakın dostlarıyla paylaştı. Son olarak Merveşehir Mahallesi’nde ikamet eden Dönüş Elekçi’yi de ziyaret eden ekipler, getirdikleri tekerlekli sandalyeyi Elekçi’ye takdim etti. Sevinç gözyaşlarına boğulan Dönüş Elekçi, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gözyaşları içerisinde kısa bir konuşma yapan Elekçi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür etti. Gıda Bankası ekipleri, Elekçi’ye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, tekerlekli sandalyeyi teslim ettikten sonra evden ayrıldı.