ŞEHİTKAMİL'DE BİNLERCE ÖĞRENCİ KURAN-I KERİM ÖĞRENİYOR
Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde etüt merkezlerinde eğitim gören ve yaz dönemi boyunca binlerce öğrenciye kuran-ı kerim eğitimi ve ayrıca ilmihal, siyer ve peygamber efendimizin hayatını anlatan eğitimler veriliyor.
Karacaoğlan sosyal tesisinde eğitim veren Hatice Güzel; “Sosyal tesissimizde öğrencilerimizin yaz tatillerini boşa geçirmemeleri için ve dini ahlaki bilgiler öğretiyoruz. On bir ayın sultanı olan ramazan ayının gelmesi ile birlikte sosyal faaliyetlerin yanı sıra 23 etüt eğitim merkezlerinde 3 bin 100 öğrenciye dini ve ahlaki bilgiler veriliyor” dedi.
Kursiyer öğrenciler ise yaz aylarında sosyal tesislerde bu gibi aktivitelerde bulunup eğitim-öğretim gördüklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Ayrıca Şehitkamil Belediyesine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler binlerce arkadaşlarını da kursa gelmeleri için davette bulunduklarını söylediler.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL’DE İFTAR SOFRALARI GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİYOR
HACIBABA PAZAR YERİ AÇILDI
BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E ZİYARET
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN BİR GÜNDE 9 MAHALLEYE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN RAMAZAN ZİYARETLERİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NİN TEMELİ ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DEN GENÇLİĞE DEĞER KATAN YATIRIM
İMZALAR, ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ATILDI