ŞEHİTKAMİL'DE "VEFA HİZMETİ" DEVAM EDİYOR

VEFA HİZMETİ YAŞLI ÇİFTLERE HEM TEMİZLİK HEM KUAFÖRLÜK HİZMETİ YAPIYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Vefa Hizmeti” projesi tüm kesimin takdirini toplamaya devam ediyor. Yaşlı vatandaşlara, evde genel temizlik hizmeti, kuaför ve berberlik hizmeti, hastane ulaşım hizmeti, su ve elektrik arıza hizmeti, çilingir hizmeti ve pratik ev düzeni hizmeti sunarak, yaşlı ve hasta ailelere “Vefa” borcunu yerine getiriyor. Mustafa Elalmış ve Ayten Elalmış çiftinin isteği üzerine evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Vefa ekipleri, çiftin evinde temizlik çalışması başlattı. Evin camları, yerleri, halıları, balkonları, mutfağı, lavabolarını ve evin her yerini temizleyen ekipler, yaşlı çifti memnun etti. Bunun yanı sıra Vefa Hizmetindeki Kuaför ekipleri ise, Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı ve hasta olan Ökkeş Kocaşoğlu’nu evinde ziyaret ederek, ücretsiz saç ve sakal tıraşı yaptı. Şehitkamil Belediyesi’nin böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Elalmış, “Eşim ve ben hasta ve yaşlı olduğumuz için evin temizliğini yapamıyorduk. Bunun için Şehitkamil Belediyesi Vefa Hizmeti Koordinasyon Merkezi’ni arayarak, evimizin temizliği için yardım istedik. Onlarda, sağolsun bir ekip gönderdiler. Arkadaşlar istediğimiz tüm temizliği yapıyorlar. Evin camlarını, yerleri, halıları, balkonları, mutfağı, lavaboları evin her yerini temizliyorlar. Biz bu zamana kadar hiçbir Belediyeden böyle bir hizmet görmedik. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizler için böylesine anlamlı ve güzel bir hizmet sundu. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na yapmış olduğu tüm bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

ALLAH, BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Hasta ve yaşlı olduğu için evin temizliğini yapamadığı belirten Ayten Elalmış ise, “Hasta ve ameliyatlı olduğum ve hiçbir bakanım olmadığı için evin temizliğini yapamıyordum. Şehitkamil Belediyesi’nin evde temizlik hizmeti verdiğini duydum. Vefa Hizmeti Koordinasyon Merkezi’ni aradık ve evimin temizliği konusunda yardım istedik. Sağ olsunlar, Vefa ekipleri, evime gelerek, evin bütün genel temizliğini yaptılar. Yapılan hizmetten dolayı çok memnun kaldık ve evimiz ter temiz oldu. Allah, Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun, Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Biz kendisinden razıyız inşallah Allah’ta kendisinden razı olur” diye konuştu.