ŞEHİTKAMİL'DE 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

BİNLERCE BELEDİYE ÇALIŞANI DÜLÜK TABİAT PARKINDA PİKNİK KEYFİ YAŞADI

Şehitkamil Belediyesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce belediye çalışanının ailesiyle birlikte katıldığı şölende, işçiler Gaziantep’in yerel sanatçıları tarafından düzenlenen konserle gönüllerince eğlendi. Alana gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, işçilerle birlikte halay çekerek, işçilerin sevincine ortak oldu. Fadıloğlu, daha sonra işçileri masalarında tek tek ziyaret ederek, Regaip Kandili ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. İşçilerin alandaki çocuklarıyla da yakından ilgilen Başkan Fadıloğlu, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BAYRAMLARDA KARDEŞLİK VAR, PAYLAŞMA VAR, BİRLİK BERABERLİK VAR

Programa katılan tüm işçilere teşekkür ederek sözlerine başlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben öncelikle tüm mesai arkadaşlarıma afiyet olsun diyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı günler diliyorum. Mübarek Regaip Kandilinin ise ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  İnşallah ülkemiz daha huzurlu ve daha aydınlık günlere hep birlikte sizlerle beraber yürüyecek. Bugün bildiğiniz üzere 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü işçi kardeşlerimizin bayramı, diğer taraftan Regaip Kandili. İki bayram bir araya geldi. Bizim inançlarımıza göre bayramlarda kardeşlik var, paylaşma var, birlik beraberlik var. İşte bugün burada da hep birlikte sendika farkı gözetmeksizin, siyası görüş gözetmeksizin, hep birlikte bu memleket için üreten bir şeyler geliştiren hizmet eden arkadaşlarımızla birlikte bir arada bayramı kutluyoruz. Bizim bayram anlayışımız budur. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü 3 yıldır devam ettiriyoruz. Eğer bu memlekette bir şeyler yapılıyorsa Dülük Baba’da bu güzellikler varsa, bu güzelliklerin korunması varsa, bu çalışan arkadaşlarımızın, mesai arkadaşlarımızın sayesinde oluyordur. Ben tüm mesai arkadaşlarımın ve tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

BURADA OLMAKTAN DOLAYI BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü şölenine katılan Şehitkamil Belediye çalışanları ise, “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bizler için Dülük Tabiat Parkı’nda piknik havasında bir etkinlik düzenledi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en güzel şekilde geçiriyoruz. Burada gönlümüzce, müzikler eşliğinde halay çekiyoruz. Çocuklarımızla birlikte günün tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Bizler için hazırlanan yemeklerden yedik, içtik eğlendik. Burada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere böylesine güzel bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.