
ŞEHİTKAMİL, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEK OLUYOR
625 ÇÖLYAK HASTASINA GLUTENSİZ UN VE MAKARNA YARDIMI YAPILDI
Şehitkamil Belediyesi, her 3 ayda bir çölyak hastalarına yapmış olduğu glutensiz un dağıtımını, gerçekleştirdi. 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paket glutensiz makarna dağıtımı, 625 çölyak hastasını daha sevindirdi.
Çölyak hastaları için her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, tespit edilen 625 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glutensiz un ve 2 paketten oluşan glutensiz makarna dağıtımı gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla paketlerini aldılar.
ÇÖLYAK HASTALARIMIZ İÇİN GÜZEL BİR UYGULAMA
Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Muhittin Umay, “2 yıl önce eşimin çölyak hastası olduğunu öğrendik. Tabi bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorduk. Daha sonra eşimin nasıl beslenmesiyle ilgili doktorumuzun tavsiyelerine uyduk. Sağ olsun yaklaşık 1 yıldır Şehitkamil Belediyemiz tarafından her üç ayda bir ücretsiz bir şekilde glutensiz un ve makarna alıyoruz. Şehitkamil Belediyemizin çöylak hastalarına yapmış olduğu bu yardımlardan dolayı memnunuz. Çölyak hastalarımız için güzel bir uygulama. Çölyak hastalarımızın bunu değerlendirmelerini istiyorum. Ben Şehitkamil Belediye Başkanımıza bu yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AHLAT’TA YERİNİ ALDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI 24 AĞUSTOS’TA KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE HİZMET ATAĞI
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ’’DAN ŞİRİNEVLER’E ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A SÜRPRİZ KARŞILAMA
ŞEHİTKAMİL'DE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK SÜRÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE ÇOCUKLAR ALLEBEN İLE HEM ÖĞRENDİ HEM SERİNLEDİ