ŞEHİTKAMİL’DE SATRANÇ HEYECANI BAŞLADI
256 ÖĞRENCİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE YARIŞIYOR
Şehitkamil Belediyesinin öncülüğünde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç Turnuvası, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde başladı.
Kent genelinde yoğun ilgi gören organizasyonda Küçükler ve Yıldızlar (A) kategorilerinde erkekler ve kızlar il birinciliği müsabakaları gerçekleştiriliyor. Turnuvaya 62 okuldan, 256 öğrenci katılım sağlayarak satranç sporundaki bilgi ve becerilerini sergiliyor.
Toplam 4 gün sürecek turnuva boyunca öğrenciler; stratejik düşünme, odaklanma ve analitik becerilerini geliştirme imkânı bulurken, centilmence rekabet anlayışıyla mücadele ediyor. Şehitkamil Belediyesi, çağdaş spor altyapısı ve güçlü organizasyon kapasitesiyle turnuvanın planlı ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödüller takdim edilecek. Şehitkamil Belediyesi, çocukların ve gençlerin çok yönlü gelişimini destekleyen sportif ve eğitsel faaliyetlere önümüzdeki dönemde de kararlılıkla devam etmeyi hedefliyor.
Haberler
ŞEHİTKAMİL SANAT AKADEMİSİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN SAĞLIĞA GÜÇLÜ ADIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN EFE’YE ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE 4. ÇOCUK TİYATROSU GÜNLERİ BAŞLADI
ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A DESTEK ZİYARETİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2025 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
PANCARLI GENÇLİK KÜTÜPHANESİ GENÇLERİN YENİ ADRESİ OLDU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE MECLİSİ’NDE SEÇİMLER TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİŞEHİTKAMİL’DE KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI