
ŞEHİTKAMİL’DE KUSURSUZ BAYRAM
YILMAZ: “KUSURSUZ BİR BAYRAM İÇİN 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bayramın ilk günü kurban kesim alanlarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Yılmaz, bayramın en güzel bir şekilde geçmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, 7/24 esasıyla ekiplerin görev başında olacaklarını söyledi.
Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için tüm tedbirlerini aldı. İlçenin farklı noktalarında oluşturulan kurban kesim alanlarında bayram süresi boyunca denetim ve dezenfekte çalışmaları da devam edecek. Kurban Bayramı’nın ilk günü kesim alanlarında incelemelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşların bayramını kutlayarak taleplerini dinledi.
Vatandaşların kusursuz bir bayram geçirmeleri için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, ilgili birimlerin bayram boyunca mesai başında olacaklarını ifade etti. Bayramların birlik ve beraberliğin de simgesi olduğunu anlatan Yılmaz, bu anlamda Şehitkamil’de sorunsuz bir bayram geçirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Kesim alanlarında yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFAŞEHİR’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI