ŞEHİTKAMİL’DE BAĞLAMA VE UD RESİTALİ

GELECEĞİN SANATÇILARINDAN 30 AĞUSTOS KONSERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel etkinlikler kapsamında Şehitkamil Sanat Merkezi’nde eğitim alan bağlama ve ud kursiyerleri, izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sundular. Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde düzenlenen bu anlamlı konserde kursiyerler, geleceğin sanatçıları olduklarını kanıtlayarak izleyicilerden tam not aldı.

Şehitkamil Belediyesi, Zafer Bayramı’na özel olarak hazırladığı etkinliklerle halkın milli bayram coşkusunu dolu dolu yaşamasını sağladı. Bu kapsamda Şehitkamil Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bağlama ve ud dinletisi, katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Kursiyerler, Zafer Bayramı’na özel seçtikleri en güzel eserleri ustalıkla çalarak hem sahnede ilk deneyimlerini yaşadılar hem de izleyicilerin kulaklarının pasını sildiler.

ŞARKILAR, DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

Etkinlikte sahne alan kursiyerler, heyecanlı anlar yaşarken, izleyicilerden gelen yoğun alkışlar ve olumlu geri dönüşler, onları daha da motive etti. Dinletide, kursiyerler tarafından seslendirilen şarkılar, dinleyenleri adeta mest etti. Programın sonunda, kursiyerler sergiledikleri performans ile büyük beğeni toplarken, aileler ve sanatseverler bu güzel anlara tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadılar.

İZLEYİCİLERE UNUTULMAZ BİR MÜZİK ZİYAFETİ SUNULDU

Geleceğin sanatçılarının sahne aldığı bu anlamlı konser, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken, Zafer Bayramı’nın coşkusunu müziğin evrensel diliyle taçlandırdı. Şehitkamil Belediyesinin sanata ve sanatçıya verdiği desteğin bir yansıması olarak düzenlenen bu tür etkinlikler hem genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlıyor hem de halkın sanatsal etkinliklere olan ilgisini artırıyor. Bu tür sanatsal etkinlikler hem kursiyerlere sahne tecrübesi kazandırıyor hem de izleyicilere eşsiz anılar bırakıyor.