ŞEHİTKAMİL?DEN YAVUZELİ'NE ÇOK AMAÇLI SALON

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HİZMETTE SINIRLARI AŞIYOR

Şehitkamil ilçesinde sosyal tesis olmayan mahalle bırakmayan Şehitkamil Belediyesi bunun yanı sıra birçok ilçeye de sosyal tesis ve çok amaçlı salon yapmaya devam ediyor. Özellikle Başkan Rıdvan Fadıloğlu tarafından büyük önem verilen sosyal tesisler ilçelerde de sosyal hayata ışık tutuyor.

BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU İSTEKLERİMİZİ SEVE SEVE YERİNE GETİRİYOR

Çok amaçlı bir tesisin ilçelerine kazandırıldığını ifade eden Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ilçemize Çok Amaçlı Salon yapması için ricada bulunmuştuk. Kendisi de zaten bizlere çok yardımcı olan, sürekli yanımızda olan, bir başkan. Şuan ki yeni salonumuzun eski yerinde atıl durumda bulunan bir düğün salonumuz vardı ve kullanılamaz vaziyetteydi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bu konuyu açtığımızda kendisi de bu konu hakkında elinden geleni yapacağını söyledi. Sağ olsun buranın bizlere kazandırılması için elinden geleni yaptı. Başkanımıza bu tesisi Yavuzeli ilçesine kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.