ŞEHİTKAMİL?DEN "AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI" KAMPANYASI

BAŞKAN FADILOĞLU DİŞ SAĞLIĞI KONUSUNDA ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

“Ağız ve Diş Sağlığı” kampanyası çerçevesinde Olcay Külah İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, anasınıfı öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğrencilere palyaçolar eşliğinde ağız ve diş sağlığı setinden olan hediye paketini takdim etti. İlköğretim Okulu öğrencilerine de hediyelerini takdim eden Başkan Fadıloğlu ve Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, daha sonra Gazikent İMKB Ortaokulu’na geçti. Burada bulunan öğrencilere de ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, öğrencilere hediyelerini takdim etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

80 OKULDA 80 BİN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KAMPANYASI BAŞLATTIK

Program sonrası açıklamalarda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Eğitim camiasıyla ilgili çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini belirterek, “Bugün yeni yapmış olduğumuz bir kampanyanın dağıtım törenini gerçekleştiriyoruz. 80 okulda 80 bin öğrencilerimize yönelik ağız ve diş sağlığı kampanyası başlattık. Tüm öğrencilerimizin sağlıklı dişlere sahip olabilmesi açısından ve özellikle diş fırçalama alışkanlığını attırma adına yapılan bu çalışmada Milli Eğitim Müdürlüğümüzden ve öğretmenlerimizden aldığımız desteklerle birlikle çocuklarımıza bu hediyeleri ayaklarına götürerek teslim etmeye gayret gösteriyoruz. Belediyenin asli yapmış olacağı işlerin haricinde sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde neler yapabilir, bu memleket adına neler üretebilir konularını ele alıyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde arkadaşlarımızın ele aldığı bu projeyi hep birlikte hayata geçiriyoruz. Öğretim yılı içerisinde çocuklarımızın bu alışkanlıklarını geliştirmek adına yapılan çalışmada destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve tüm öğrencilerimize de başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİM VE VELİLERİMİZ ADINA BAŞTA BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM

Gazikent İMKB Ortaokulu Ekrem Kirik ise, “Şehitkamil Belediyemizin okullara vermiş olduğu destekleri her zaman görüyorduk. Bugünde daha güzelini okulumuzda yaşadık. Sağ olsunlar Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okulumuza gelerek, öğrencilerimize diş fırçası ve diş macunu dağıtımında bulundu. Öğrencilerim adına velilerimiz adına başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Kendilerine ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldığından memnun kaldıklarını dile getiren öğrenciler ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.