ŞEHİTKAMİL?DE EMEK KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

KAVŞAKTAKİ TRAFİK SORUNU ORTADAN KALKTI

Emek Mahallesinde yıllardır vatandaşlara hizmet veren Uzay Çatılı pazar yerinin, bölgede trafik sorunu yaşatması nedeniyle, Şehitkamil Belediyesi tarafından yıkılarak, yol genişletme çalışması başlatılmıştı. Pazar yerinin de taşınmasıyla birlikte, yıkılan alan 8 metre içeri alınarak, yeni kavşak düzenlemesine katıldı. Kısa süre içerisinde kavşağa kazandırılan 8 metrelik alanın asfaltlanmasının ardından, yol genişletme çalışması tamamlanarak, trafiğe açıldı. Trafiğin büyük bir yükünü kaldıran kavşak düzenlemesiyle birlikte araç sahiplerine de derin nefes aldırdı.

MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Emek kavşağının genişletilerek, trafiğe açılmasından memnun kaldıklarını belirten Emek Mahalle Muhtarı İsa Alagöz, “Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarını beğeniyoruz. Bunun örneklerinden bir tanesi de Emek kavşağın genişletilmesi. Burada bulunan eski Pazar yeri biz araç sürücülerine sıkıntı yaşatıyordu. Hem trafik konusunda olsun hem alan konusunda olsun sıkıntı çekiyordu. Sağolsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bu sorunu çözerek, eski pazar yerini kaldırıp yol genişletme çalışması yaptı. Kavşağın genişletilmesiyle birlikte hem trafik sorunu çözüldü, hem, sürücülerimiz mağdur olmaktan kurtuldu hem de mahallemizde önemli bir kavşak feraha kavuşmuş oldu. Bunun için emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum ” dedi.