ŞAMPİYON KRAMPONLARA ŞEHİTKAMİL DESTEĞİ

SPORTİF TESİSLERİMİZLE OKULLARIMIZIN YANINDAYIZ

2015-2016 Kulüpler Arası Futbol Alt Yapı Sezonunda yeşil- siyahlı formayla U14 ligini zirvede tamamlayan Şehitkamil’in genç kramponları, okul sporları liglerinde de başarıdan başarıya koşuyor. Emine Konukoğlu Orta Okulu formasıyla okul sporları yıldızlar kategorisi futbol liginde de şampiyonluk ipini göğüsleyen genç şampiyonlara, 05-08 Nisan 2016 tarihlerinde Osmaniye ilinde katılacakları bölge şampiyonası öncesi moral Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan geldi. Yeşil sahanın parlayan yıldızlarını makamında kabul eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, genç yeteneklere, sportif faaliyetlerin mutlaka akademik çalışmalarla birlikte yürütülmesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Fadıloğlu, sportif tesisleriyle ve spor okullarıyla spor ve sporcuların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

EĞİTİM VE SPORTİF FAALİYETLER BİRLİKTE YÜRÜTÜLMELİ

Ziyaret esnasında yeşil sahanın şampiyon kramponlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sporcu öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Siz değerli sporcularımızı, kıymetli antrenör ve idarecilerimizi gerek kulüpler arası liglerde gerekse de okul sporları liglerinde elde etmiş olduğunuz başarılardan dolayı kutluyorum. Bu başarıların daha da anlamlı olabilmesi için derslerinizin de iyi olması çok önemli. Branşı ve yaşı ne olursa olsun sportif faaliyetlerle ilgilenen tüm sporcu öğrencilerimiz, eğitmen ve antrenörleri aracılığıyla akademik çalışmalarında da başarılı olmaları konusunda teşvik edilmeliler. Biz, her zaman olduğu gibi sporun ve sporcularımızın yanında ve destekçisiyiz. Bu bağlamda sportif tesislerimiz ve spor okulu faaliyetlerimizle bundan sonra ki süreçte de okul sporları faaliyetlerine katkı yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Fadıloğlu, ziyaret esnasında şampiyon sporculara sportif malzemeler armağan ederek, genç yeteneklerle futbol üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN DESTEĞİ ÇOK BÜYÜK

Tüm sporcuları adına kendilerine verilen büyük desteklerden dolayı ziyaret esnasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür çiçeği sunan Emine Konukoğlu Orta Okulu Müdürü Seydi Gündüz, elde ettikleri tüm sportif başarılarda Şehitkamil Belediyesi’nin büyük desteği ve katkısı olduğunu belirtti. Şampiyon takımın kaptanı ve sezon öncesinde Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nden Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübüne transfer olan Diyar Karababa ise verdikleri tüm desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek bölge şampiyonasından şampiyonlukla ayrılmak istediklerini belirtti.