_571.jpg)
PALETLİ YÜZME BRANŞINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU YİNE ŞEHİTKAMİL
Çorum Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve kıyasıya mücadelelere sahne olan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli (TSSF) Paletli Yüzme Branşı Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda 12 ilden 25 spor kulübü ve 141 erkek, 143’ü bayan olmak üzere 284 sporcu mücadele etti. Yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, yarışların erkekler kategorisinde şampiyona katılan 25 farklı spor kulübü arasından üst düzey bir performansla sıyrılarak zirvenin sahibi oldu. Şampiyonada Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün milli sporcuları Muahmmet Emin Bay ve Tuğcan Kaytar, birçok farklı stilde altın madalyanın sahibi oldu.
GAZİANTEPLİ 42 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARIYLA PALET VURDU
TSSF Paletli Yüzme Branşı Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Takımları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, Gaziantep temsilcisi Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün şampiyonaya 15 bayan, 27 erkek toplam 42 sporcu ile katıldığını ve sporcuların tamamının yarışlar boyunca üstün bir performans sergilediklerini söyledi.
“15-19 Şubat 2018 tarihleri arasında, Çorum’da düzenlenen 2001-2006 doğum yılı aralığındaki sporcuların katıldığı TSSF Paletli Yüzme Branşı Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası’na, Gaziantep Şehitkamil Belediye Spor Kulübü olarak 15 bayan, 27 erkek toplam 42 sporcu ile katılım gerçekleştirdik. Sporcularımızın tamamı şampiyona boyunca başarıyla palet vurdular. Bireysel erkekler kategorisinde dünya şampiyonu sporcumuz Muhammed Emin Bay, en çok altın madalya kazanan isim oldu. 100 m ve 200 m su üstü disiplinlerinde ise bir diğer milli sporcumuz Tuğcan Kaytar, altın madalyaların sahibi oldu. Büyük özverilerle hazırlandığımız şampiyondan 3. kez Türkiye Şampiyonu olarak ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyona boyunca tabiri caizse tüm yarışlar kıran kırana geçti. Sporcularımızın gelişimi, kazandıkları madalyalar, elde ettikleri dereceler memnuniyet verici. Her zaman ifade ettiğimiz gibi başarıların süre gelmesi için çok daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Şampiyona boyunca görev yapan, performans gösteren tüm teknik ekibi ve sporcularımızı gönülden kutluyorum. Her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.”
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET