PAİNTBALL KURTULUŞ KUPASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU
Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Geleneksel Paintball turnuvası müsabakalarında 7 okuldan öğrenciler yarıştı. 3 gün süren turnuvada kazananlar belli oldu.
Şehitkamil Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik Kampı’nda düzenlenen Paintball turnuvasına, Hacı Sani Konukoğlu Anadolu Lisesi, Şehit Serdar Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Aktoprak Anadolu Lisesi, İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi, Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi, Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi katıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Paintball turnuvasında kazanan ise Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesi oldu. Turnuvada ikinci Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, üçüncülüğü de Aktoprak Anadolu Lisesi kazandı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL SANAT AKADEMİSİ’NDE EĞİTİMLER BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN SAĞLIĞA GÜÇLÜ ADIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN EFE’YE ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE 4. ÇOCUK TİYATROSU GÜNLERİ BAŞLADI
ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A DESTEK ZİYARETİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2025 FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
PANCARLI GENÇLİK KÜTÜPHANESİ GENÇLERİN YENİ ADRESİ OLDU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE MECLİSİ’NDE SEÇİMLER TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİŞEHİTKAMİL’DE KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI