ÖĞRETMEN TALEP ETTİ, DERSİ BAŞKAN FADILOĞLU ANLATTI
BAŞKAN FADILOĞLU, ‘YEREL YÖNETİMLER’ KONUSUNU İŞLEDİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Empati İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine, ‘Yerel Yönetimler’ konusunu anlattı. Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin tüm sorularını da yanıtladı.
Empati İlkokulu Öğretmeni Ganime Kılıçparlar, müfredatta yer alan ‘Yerel Yönetimler’ konusunu anlatması için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na talepte bulundu. Talebe anında olumlu karşılık veren Belediye Başkanı Fadıloğlu, Empati İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi. Sade ve anlaşılır ifadelerle ‘Yerel Yönetimler’ konusunu anlatan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin merak ettikleri tüm soruları da cevapladı. Program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çeken Başkan Rıdvan Fadıloğlu, program sonunda okulun idareci ve öğretmenleriyle sohbet etti. Programa, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da katıldı.
GELECEĞİMİZ, YAVRULARIMIZA EMANET
Program sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Ben, öncelikle hocamıza ve Okul Birliği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Normal şartlarda eğitim sistemi içerisinde konulardan bir tanesi de demokratik yönetim sistemlerinden bir tanesi. Bununla ilgili Belediye Başkanı ile ilgili çocuklarımızın söyleşi yapmasını istemişler. Çocuklarımızdan burada birebir sorular aldık. Belediye Başkanı ne iş yapar, nasıl seçilir? Güzel bir ortamdı. İnşallah geleceğimizi teminatı olan yavrularımız şimdiden geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklar. Yaşayarak öğrenme, yerinde öğrenme ile ilgili bir çalışma olması münasebetiyle ben hocamızı tebrik ediyorum. İnşallah başka noktalarda da böyle gelen talep olursa biz de değerlendiririz. Çünkü bizim geleceğimiz yavrularımıza emanet.”
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Empati İlkokulu Öğretmeni Ganime Kılıçparlar ise yaptığı değerlendirmede, “Okul olarak, idare olarak, öğretmen olarak çok güzel şeylere imza atıyoruz. Çok güzel şeylerle uğraşıyoruz. Çocuklarımızı en güzel yerlere getirmek için çaba harcıyoruz. Burada Başkan Bey’i çağırmamızın, davet etmemizin nedeni de ülkemizdeki yönetim birimlerini işlerken yerel yönetimlerde yetkili birisine ihtiyaç duyduk. Sağ olsun Başkanımız da bizi kırmadı geldi. Çok teşekkür ediyorum, emeğine sağlık” ifadelerini kaydetti.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E ZİYARET
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN BİR GÜNDE 9 MAHALLEYE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN RAMAZAN ZİYARETLERİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NİN TEMELİ ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DEN GENÇLİĞE DEĞER KATAN YATIRIM
İMZALAR, ENGELSİZ YAŞAM İÇİN ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DE BİNLERCE KİŞİ İLK İFTARINI AYNI SOFRADA AÇTI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN COŞKUSU 30 GÜN BOYUNCA SÜRECEK
YILMAZ’DAN RAMAZAN AYI MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE RAMAZAN BEREKETİ SOFRALARA TAŞINIYOR