ÖĞRENCİLER MÖP TESİSİNDE DERS İŞLEDİ

ÖĞRENCİLER HEM DERS İŞLEDİ HEM DE GERİ DÖNÜŞÜM İLE İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ OLDU

 

Özel Sanko Okulları’nın 9. sınıf öğrencileri “Geri Dönüşüm Nasıl Sağlanıyor” konulu dersleri için öğretmenleri ve okul idarecileriyle birlikte MÖP tesisine geldiler. Burada tesis yöneticileri nezaretinde tesisi gezen öğrenciler, yetkililerden bilgi aldı. Dersleriyle ilgili soruları da tesis yöneticilerine aktaran öğrenciler, aldıkları bilgiyle derslerini tamamlamış oldu. Öğrenciler daha sonra, MÖP projesiyle ilgili sunumu dinlediler.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE BÖYLE BİR PROJEDEN DOLAYI DA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Özel Sanko Okulları İngilizce Öğretmeni Heather Guilfoyle, “Çöp oranı dünya genelinde gittikçe artmakta ve bizler bu artışa bir son vermek zorundayız. MÖP projesi çok büyük bir çalışma ama daha fazlasının yapılması lazım. Bunun önüne geçilmediği taktirde bu çöplerle birlikte yaşayamayız. Bu konuda Şehitkamil Belediyesine böyle bir projeden dolayı da teşekkür ediyoruz. Bugün öğrencilerimizin geri dönüşüm ile ilgili derslerini daha sağlıklı ve daha detaylı bilgi almaları için buraya getirdik. Sağ olsunlar MÖP yetkilileri de burada yapılan çalışmaları öğrencilerimize aktardı. Öğrencilerimiz buradan aldıkları bilgiyle hem derslerini tamamladı hem de geri dönüşümü daha iyi anlayarak çevre temizliğine ve geri dönüşüme katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.

 

ŞEHRİMİZİ KORUMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İPUÇULARI ALDIK

 

MÖP Tesisini gezen öğrenciler ise, “Çok güzel bir tesis bunun içinde Şehitkamil Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bu tesisin bize çok faydası oldu. İngilizce Öğretmenimizin başlatmış olduğu “Geri Dönüşüm Nasıl Sağlanıyor” dersini işlemek için bizzat MÖP tesisine geldik. Burada işlediğimiz konularla ilgili yetkililerden bilgi aldık. Dersimizle ilgili soruları da tesis yöneticilerine aktardık. Bunun dışında şehrimizi korumak için çok önemli ipucular aldık” diye konuştu.