NADİR HASTALIKLAR ŞEHİTKAMİL’DE KONUŞULACAK
Şehitkamil Belediye ve SANKO Üniversitesi işbirliğinde Dünya Nadir Hastalıklar Günü Sempozyumu düzenlenecek. Şehitkamil Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlikte nadir hastalıklara dikkat çekilecek.
Avrupa Nadir Hastalıklar Örgütü (EURORDIS) tarafından 2008'de şubat ayının son gününde kutlanmasına karar verilen "Dünya Nadir Hastalıklar Günü"nde Şehitkamil’de farkındalık yaratılacak.
Şehitkamil Belediyesi ve SANKO Üniversitesi işbirliğinde Dünya Nadir Hastalıklar Günü Sempozyumu düzenlenecek. 28 Şubat 2025 Cuma günü 13.30’da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayacak etkinlikte alanında uzman isimler nadir hastalıklara dair bilinmeyenleri ve gelişmeleri anlatacak.
Sempozyumda, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Saygılı, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Çetin ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Erçal konuşmacı olarak katılacak.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN TÜRKİYE-AVUSTRALYA MAÇINA DAVET
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SESSİZLİK ÇAĞRISI
ŞEHİTKAMİL’DE ASFALT ÇALIŞMALARI DOLUDİZGİN
ŞEHİTKAMİL’DE 700 ÖĞRENCİ TARİHİ İLE BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE ÜRETEN KADINLARA BÜYÜK DESTEK
VATANDAŞLAR SORDU, BAŞKAN YILMAZ CEVAPLADI
ŞEHİTKAMİL’DE 06.06.2026 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL’DE KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ SERGİLENDİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI