MUSTAFA UĞUR MERVEŞEHİRLİLERİ COŞTURDU

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği Halk Konseri etkinlikleri kapsamında Merveşehir ilçe Stadyumu içerisinde oluşturulan alanda sahne alan Gaziantepli sanatçı Mustafa Uğur, birbirinden güzel şarkılarını Merveşehirliler için söyledi. Zaman zaman sahneden inerek şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Mustafa Uğur’a, sahneye çıkarttığı çocuklar da eşlik etti. Kimi zaman söylediği şarkılarla hayranlarına duygu dolu anlar yaşatan Mustafa Uğur, zaman zaman ise söylediği hareketli şarkılarıyla da izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. 2 saat boyunca hayranlarına bir birinden güzel şarkılarını seslendiren Mustafa Uğur, gecenin sonunda söylediği şarkılarla sevenleriyle birlikte halay çekti. Halk konserine katılan vatandaşlar, konsere katılarak gönüllerince eğlendiklerini belirterek, konseri düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve Mustafa Uğur’a teşekkürlerini iletti.