MUSTAFA CİHAT KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mustafa Cihat konserine ilgi yoğun oldu. Konsere; Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şehitkamil ilçe Müftüsü Ömer Keskin, Türkiye Diyanet Vakfı Gaziantep Kadın Aile ve Gençlik Merkezi Müdiresi Zehra Ünal ve çok sayıda Gaziantepli katıldı.

 

MUSTAFA CİHAT, MUHTEŞEM KONSERİYLE İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ

Ünlü ilahi sanatçısı Mustafa Cihat, verdiği muhteşem konserle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Salonu tıklım tıklım dolduran Gaziantepli dinleyiciler, ilahi sanatçısı Cihat’ın söylediği ilahilere eşlik etti. Kimi zaman söylediği ilahilerle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Mustafa Cihat, zaman zaman ise seslendirdiği hareketli ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konser sonunda ilahı sanatçısı Mustafa Cihat, “Böylesine anlamlı bir program düzenleyen başta Şehitkamil Belediyesine ve Türkiye Diyanet Vakfı Gaziantep Kadın Aile ve Gençlik Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

GECEDE GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIK

İlahı sanatçısı Mustafa Cihat’ı dinlemeye gelenlerden Cihan Öner, düzenlenen konserden memnun kaldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediyemizin düzenlediği bu tür etkinliklere her zaman katılıyoruz. Böyle bir organizasyonu anlamlı ve olumlu buluyoruz. Mustafa Cihat’ın seslendirildiği bir birinden güzel ilahilerle bizler de eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadık. Böyle bir konseri düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Mustafa Cihat’a çok teşekkür ediyoruz.”

 

Konser sonunda Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci tarafından ilahı sanatçısı Mustafa Cihat’a hediye takdiminde bulunuldu.