
MUSTAFA CİHAT, ŞEHİTKAMİL'DE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Şehitkamil Belediyesi, Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) Gaziantep ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) gerçekleştirilen Mustafa Cihat konseri büyük ilgi gördü. Birbirinden sevilen ezgi ve ilahileri sevenlerinin eşliğinde seslendiren Mustafa Cihat, kendisini dinlemeye gelenlere huzur dolu dakikalar yaşattı.
YÜREKTEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konser sonrası değerlendirmede bulunan Mustafa Cihat, Gaziantep’teki dinleyicileriyle bir araya geldiği için memnun ve mutlu olduğunu dile getirdi. Mustafa Cihat, “Şehitkamil Belediyesinin vesilesiyle buraya gelmiş olduk. Başta Başkanım Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerle Gaziantep’teki dinleyicilerimizle buluşmuş oluyoruz. Bu açıdan ben çok memnun ve mutluyum. İnşallah, bizleri dinlemeye gelen kişiler de memnun ve mutlu olmuşlardır. İnşallah tekrar nasip olursa yine gelip burada buluşuruz ve ezgilerimizi beraber söyleriz. Yürekten herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ORTAM ÇOK GÜZEL, ÇOK NEZİH
Konseri dinleyen Miyase Yalçın, “Ankara’dan yeğenimi ziyaret için Gaziantep'e geldim. Mustafa Cihat ile uçakta karşılaştık. Akşam burada bir konseri olduğunu söyledi. Şehitkamil Belediyesinin konseri düzenlediği ortam çok güzel, çok nezih. Ben daha önce bir belediyenin bu kadar şık düzenlediği bir ortam görmedim. Çok memnun oldum, çok güzeldi. Teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUHARREM AYININ BEREKETİ ŞEHİTKAMİL’DE PAYLAŞILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ 42 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN OSMANGAZİ MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ'DAN, ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
HACIBABA’YA YENİ PARK MÜJDESİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TAKSİCİ ESNAFINA ZİYARET
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI