MUHTARLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TAM DESTEK

MUHTARLAR YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN

Şehitkamil ilçesinde bulunan Mahalle Muhtarları, 4,5 yıl içerisinde mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, tam destek verdi. Mahalle Muhtarları, Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine büyük hizmetler yapıldığını belirterek, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu seçildiği ilk günden itibaren Şehitkamil ilçesine değer kattı ve yaptığı hizmetlerle dikkat çekti.  Her türlü ihtiyacımız yapılan karşılıklı fikir alışverişleriyle çözüme kavuşturuluyor. Bunun dışında haklı bulunduğumuz konularda hep yanımızda oldu. Benim mahallemde tarihi alan olduğu için burada sosyal tesisin yapılması bir hayaldi ancak Başkanımız sayesinde sosyal tesis yapıldı. Bunun dışında sokak sağlıklaştırma projesi ile tarihi evlerimizin bakım ve onarımı yapıldı. Buda mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu görev süresi boyunca Şehitkamil ilçesine büyük emek verdi. İnşallah önümüzdeki dönemde de kendisini yine Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Çünkü halka hizmet etmeye çalışan bir yönetici olduğu için biz muhtarlar ve Şehitkamil ilçe vatandaşları da Başkanımızın yeniden Başkan olarak kalmasını istiyoruz” dedi.

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILAN TESİSLER MAHALERİMİZE DEĞER KATIYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan tesislerin ve konutların mahallelerine değer kattığını ifade eden muhtarlar,  “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu göreve geldiği ilk zamanlarda Şirinevler Mahallemize 1+1 evler yaparak mahalle sakinlerimizi konut sahibi yaptı. Bunun dışında eski evlerimizin bütün dış cephelerini boyattı. Ayrıca mahallemizde bulunan birçok sorunu giderdi. Sosyal Tesis yaparak Şehitkamil ilçesine vermiş olduğu değeri kanıtladı. Yollarımız sıfır asfaltlandı ve bunun dışında her türlü eksikliklerimiz giderildi. Başkanımızın görev süresi içerisinde mahallemizde bunların dışında da birçok projeye imza atıldı. Şuan yine mahallelerimize yapılan 2+1 konutların yapımı da mahallemize ayrı bir değer katıyor. Mahalle muhtarları olarak yapılan hizmetlerden ziyadesiyle memnun kaldık. Bunun için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başkanımızın sonuna kadar arkasında duracağız” diye konuştular.