MUHTAR ÇELİK: “BAŞKANIMIZIN, SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ”

FADILOĞLU, KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde Şehitkamil’de en fazla zarar gören mahallelerden biri olan Atalar Mahallesi Muhtarı Ökkeş Çelik, “Taziye evimiz, arazi yollarımız, kilitli parke taşı yollarımız yapıldı. Başkanımızdan hizmetlerinden dolayı çok memnunuz. Başkanımızın, sonuna kadar da destekçisiyiz” dedi.

 

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Hakan Demirkan, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti.

 

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet; Atalar, Bayatlı, Yamaçoba, Acaroba, Eskişarkaya, Sarılar, İskenderli, Yenişarkaya, Cerityeniyapan Durnalık ve Işıklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Gittiği her mahallede büyük ilgi gören Başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, her vatandaşla özel olarak ilgilendi.

 

Atalar Mahallesi ziyaretinde konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin neden olduğu kayıpların acısını yaşamaya devam ettiğini dile getirerek, hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

 

ALLAH, KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

Atalar Mahallesi Muhtarı Ökkeş Çelik, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugün yine ziyaretimize geldi. Hoş geldi, şeref verdi. Allah, kendisinden razı olsun. Geriye dönük yaptıkları hizmetlerden dolayı biz, Başkanımızdan memnunuz. Taziye evimiz, arazi yollarımız, kilitli parke taşı yollarımız yapıldı. Başkanımızdan hizmetlerinden dolayı çok memnunuz. Başkanımızın, sonuna kadar da destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

 

YOLLARI AÇIK OLSUN

Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe, “Allah, Başkanımızdan razı olsun. Arazi yollarımız kumlandı. Eksik kalan yerler de kumlanıyor. Allah, kendisinden razı olsun. Bugün de mahallemizi ziyaret etti. Hoş geldiler, sefa geldiler. Yolları açık olsun. İşleri, rast gelsin.”