MİNİKLER, VİZYON PROJELERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU'NA SUNDU

‘MESLEĞİM GELECEĞİM’

Gaziantep Kolej Vakfı Anasınıfı öğrencileri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Minik öğrenciler, ‘Mesleğim Geleceğim’ projesi kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette kentin vizyonuyla ilgili yaptıkları resimleri Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na gösterdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, öğrencilere belediye tarafından yürütülen hizmetleri anlattı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin sorduğu soruları tek tek yanıtladı.

AMACIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gaziantep Kolej Vakfı Anasınıfı Öğretmeni Hatice Yener, “Şehitkamil Belediyemize ‘Mesleğim Geleceğim’ projemizi tanıtmak istedik. Farklı meslek dallarını göstermek, tanıtmak amacıyla Sayın Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Amacımızı gerçekleştirdik. Çocuklarımız, Başkanımıza çok güzel sorularla geldi. Başkanımız, sabırla o soruları tek tek cevapladı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.