MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN FADILOĞLU MAHALLE OLAN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

ŞEHİTKAMİL İLÇE MERKEZİNE YAPILAN HİZMETLERİN AYNISI MAHALLE OLAN KÖYLERİMİZE DE YAPILACAK”

Geçmişten günümüze yapılan hizmetlerle memleketin çok iyi durumlara geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni yasa ile birlikte köy olan yerleşim yerlerimiz mahalle statüsüne geçti. Artık köy kapsamında bir yer kalmadı. Bizim verdiğimiz bir söz vardı sosyal tesisi olmayan mahallemiz kalmayacak demiştik. Bugüne kadar verdiğimiz sözünde üstüne çıkarak birçok sosyal tesis yaptık. Bundan sonrada yeni mahalle olan köylerimize Köy Konağı yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bu Köy Konağımızın içerisinde, bir doktor muayene odası, Muhtar odası, taziye odası olacak. Köylülerimiz burada ister, kına gecesi, ister düğün, isterse de taziyelerini kabul edecek şekilde bir köy konağı yapmayı hedefliyoruz. Tabi ki bu hizmetler yapılırken belli bir koordinasyonla çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak, köy ve mahalle ayrımı yapmadan bütün köylerimize hizmeti götürdük. Alt yapısından, tesisine kadar, elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bir evin ihtiyacı nasıl hiç bitmiyorsa bir mahallenin de sorunu elbette olacaktır. Bizlerde Belediye olarak tabi ki bu sorunları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.