MİLLETVEKİLİ KOÇER'DEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN, GAZİANTEP’İMİZE ÖNEMLİ HİZMETLERİ VAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ve ekibinin Şehitkamil ilçesine önemli hizmetler sunduğunu belirten Milletvekili Koçer;  “Zaman zaman Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ediyorum. Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ankara’da yapılması gereken konularla ilgili bize düşen vazifeler varsa onları öğreniyoruz. Tabi son 30 Mart seçimlerinde Şehitkamil bölgesinde partimize çok önemli bir teveccüh oldu. Bunu ben büyük bir memnuniyetle karşılıyorum. Tabi bunu hizmetlerin karşılığı olarak ta görüyorum. Değerli Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve değerli ekibi, gerek çevre düzenlemesi olsun gerek yeni alanların açılması, yolların ve bulvarların açılması ve çok önemli parkların oluşmasında büyük emekleri var. Şehitkamil Belediyemizin, Gaziantep’te insan yaşamının kalitesini arttırmasında, sosyal alanların ortaya çıkmasında, metrekare olarak yeşil alanlarımızın artmasında, trafiğin rahatlamasında ve aklımıza gelebilecek her türlü çağdaş belediyecilik uygulamalarında çok önemli hizmetleri var. Bizlerde onların arkasındayız, yardımcısıyız,  destekçisiyiz. Gaziantep Milletvekili olarak Şehitkamil ilçemiz benim görev alanım. Bugün de ziyaretimde yine Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarıyla ilgili Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulanacağız. Ben bu anlamda Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, değerli başkan yardımcılarına ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil ilçemizi kalkındırmak adına el ele beraber çalışacağız” dedi.

 

EKİP UYUMU İÇERİSİNDE ÇOK GÜZEL PROJELERE HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise Milletvekili Nejat Koçer’in ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün ziyaretimize gelen Sayın AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Nejat Koçer’e hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum. Milletvekilimizin Nejat beyinde bahsettiği gibi, bir nezaket ziyaretinin ötesinde bu görüşmelerimizde yereldeki yapılacak konular ve Ankara’daki yapılacak konularla ilgili istişare maiyetindeki görüşmelerimiz ve bunun yanı sıra bizim buradaki yapmış olduğumuz projelerden bilgilendirmek adına yapılan ziyaretlerdir. Biz yereldeki yapılacak hizmetleri yaparken, Ankara’da yereli ilgilendiren konularda Milletvekillerimizin vermiş olduğu desteklerle bizler bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. Tabi bu yapılan çalışmalarda emeği geçen ekibime de teşekkür ediyorum. Biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte Gaziantep’iz, birlikte Şehitkamil’iz. Bu ekip uyumu içerisinde inşallah bu dönemde de çok güzel projelere hep birlikte imza atacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de başta Sayın Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer ilçe Belediye Başkanlarımız ve onların ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışacağız. Milletimizin vermiş olduğu bu emaneti daha yukarılara çıkarmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz bunu sürekli yapmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmalarından AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.