MAZICIOĞLU VE FADILOĞLU GAZİMUHTARPAŞA ESNAFINI GEZDİ

GAZİMUHTARPAŞA CADDESİ YENİLENECEK

AK Parti’den Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  Ak Parti Gaziantep Milletvekili  ve Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun Gazimuhtar Paşa Caddesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Başkan adayı Fadıloğlu esnafın sorularını dinleyerek yapılacaklar konusunda esnafı bilgilendirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yapmış olduğu hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren esnaflar, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu 5yıl içerisinde ilçemize bir çok önemli hizmetleri sunarak, halkın yaşam standardını yükseltti. Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri çok beğeniyoruz” dediler.