MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

YAPRAK MAHALLESİ AÇIK MÜZE HALİNE DÖNDÜ

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yaprak Mahallesi'nde yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları sayesinde eski ve harabe durumda bulunan tarihi Antep evleri yıllar sonra yeniden hayat buldu. Eski yapı taşları yapılan çalışmalarla yeniden hayat bulurken tarihi sokaklar ise ışıklandırma sistemiyle mahalleye ayrı bir ahenk verdi. Yapılan çalışmalar ile birlikte Yaprak Mahallesi adeta açık müze haline döndü.

 

YAPRAK MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA ZİYARET

Yaprak Mahallesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı mahalle muhtarı Cesur Kıvanç ve mahalle sakinleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Mahalle Muhtarı ve sakinleri, Başkan Fadıloğlu’na çiçek takdiminde bulundu. Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç ise, Yaprak Mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na “Teşekkür Plaketi” takdim etti. Aldığı plaket karşısında duygularını gizleyemeyen Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerine teşekkür ederek, vatandaşlara hizmet etmek için Belediyelerin var olduğunu söyledi.

 

SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİYLE MAHALLEMİZDE 27 EVİMİZİN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI

Gaziantep’in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Yaprak Mahallesi’nde tarihi dokular gün yüzüne çıktı. Şehitkamil Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma projesiyle mahallede 27 evin bakım ve onarımının yapıldığını ifade eden Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç;  “Bununla beraber iki sokak ve 4 çıkmaz sokağımızda orijinal haliyle onarılmıştır. Aynı zamanda yine Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize birde sosyal tesis kazandırılmıştır. Bunun için bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu mahalle sakinlerimiz ile ziyaret ettik. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunduk ve mahalle sakinlerimiz ile Teşekkür Plaketi takdim ettik” dedi.

 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER MAHALLEMİZE AYRI BİR ÖZEN GÖSTERİYOR

Yaprak Mahallesinin açık müze haline dönüştüğünün de altını çizen Muhtar Cesur Kıvanç, “Yaprak Mahallesine yapılan çalışmalarla birlikte yoğun bir ilgi gördü. Dışardan gelen yerli ve yabancı turistler mahallemize ayrı bir özen gösteriyor. Caddelerimiz eskiden çok kötü durumdaydı ve yapılan çalışmalar ile birlikte 24 saat çalışır hale geldi. Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz” diye konuştu.

 

Başkan Fadıloğlu’nu ziyaret eden mahalle sakinleri ise, mahallelerinin yapılan sokak sağlıklaştırmayla birlikte çok güzel olduğunu ifade ederek, verilen hizmetlerden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.