KAYMAKAMIMIZ İLE İLÇEMİZDE BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTIK

VATANDAŞIN HER DERDİNE ULAŞAN BİR BELEDİYECİLİK GÖRDÜM VE ÇOK ETKİLENDİM

Şehitkamil İlçe Kaymakamı olarak Gaziantep'te 5 yıl görev yaptıktan sonra Bursa'nın Yıldırım ilçesine tayini çıkan Kaymakam Mehmet Aydın, veda ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya geldi. Ziyarette, Gaziantep'te hizmet dolu 5 yıl geçirdiğini ve kentten mutlu bir şekilde ayrıldığını dile getiren Kaymakam Aydın, çalışmalarına destek veren tüm Gazianteplilere teşekkür etti. Gaziantep'in sanayisi ve müteşebbis insanlarıyla farklı bir kent olduğunu ve bu durumun hayatın her alanında kendini hissettirdiğini ifade eden Aydın, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde muhteşem bir gelişme sağladı ve muhteşem bir farkındalık oluşturdu. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü ilçe genelindeki gelişmeyi ve farkındalığı oluşturan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’dur. Biz onun o performansını, yönetimini genel olarak ona uymayı sağladık. Birlikte eşgüdüm içerisinde çalıştık ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, ilçe geneline çok büyük performans gösterdi. Sadece alt yapı ve imar değil, sosyal belediyecilik ile halkan tüm kesimine dokunan, vatandaşın her derdine bir belediyecilik gördüm ve çok etkilendim. Bende bunun bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ve ekibine ilçeye kazandırmış olduğu hizmetlerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca devletimizin olanakları çerçevesinde Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil'de halkımıza hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştık" dedi.

 

SAYIN KAYMAKAMIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNİ ÜLKEMİZİN DEĞİŞİK BELDESİNDE DE YAPACAKTIR

Gaziantep'e sağladığı değerli katkılardan dolayı Şehitkamil Kaymakamı Aydın'a teşekkür eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise “Yaklaşık 5 yıllık süre içerisinde Kaymakamımız Mehmet Aydın bey ile birlikte çalışmamın mutluluğunu yaşadık. 6 yıllık görev süremin 5 yılını Kaymakamımız Mehmet Aydın bey ile beraber geçirdik. Tabi devlet deneyimi ayrı bir şey, Kaymakamımızın biz göreve geldiğimiz günden itibaren bize göstermiş olduğu yakınlık ve tecrübesini bizimle paylaşması başarımıza başarı kattı. Tabi bu bir ekip işi, kendi içimizdeki, kendi ekibimiz kadar ağırlıklı olarak mülki idari olarak başta sayın Kaymakamımız ve onun maiyetindeki daire müdürleri sayın Valimiz ile olan ilişkilerimiz çerçevesinde bu eserler bu hizmetler meydana getirildi. Burada esas olan uyumdur. Biz bu uyumu üst nokta da yakaladık. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte yönetici arkadaşlarımızla hem ilçemize hem de ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Gönül isterdi ki sayın Kaymakamımız burada kalsın ama, yine Şehitkamil’in ölçeğinin üstünde bir ilçede görev yapacak olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Biz burada hem Kaymakamımızın deneyimlerinden çok şey öğrendik. Bizim yapmış olduğumuz her organizasyonda emeği olan sayın Kaymakamımız Mehmet Aydın beye ben yürekten teşekkür ediyorum. Allah kendinin yolunu açık etsin, inşallah memleketimize daha güzel hizmetleri ülkemizin değişik beldesinde bundan sonraki süreçte yapacaktır. Biz dostumuzu şerefiyle uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu günün anısına Kaymakam Mehmet Aydın’a hediye takdim etti. Başkan Fadıloğlu ve Kaymakam Aydın bir süre daha karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.