HACIBABA’YA YENİ PARK MÜJDESİ
HACIBABA’YA DEĞER KATACAK PARK
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın geçtiğimiz günlerde Hacıbaba Mahallesi sakinlerine sözünü verdiği parkta çalışmalar doludizgin devam ediyor. Kısa sürede hizmete sunulacak park, hem dinlenme hem de yeşil alan ihtiyacını karşılayacak şekilde planlandı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Hacıbaba Mahallesi sakinlerine verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Yılmaz, geçtiğimiz günlerde mahalle sakinlerine gerçekleştirdiği ziyarette talep ve ihtiyaçlar kapsamında park yapılması için talimat verdi.
HACIBABA’YA DEĞER KATACAK
Mezarlık karşısında bulunan 2 bin 250 metrekarelik alan üzerine yapılan parkta çalışmalar kısa süre önce başladı. Atıl durumda olan alanı modern bir parka dönüştürecek proje mahalle sakinlerinin sosyal yaşamına değer katacak. Park, hem dinlenme hem de yeşil alan ihtiyacını karşılayacak şekilde planlandı.
KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
750 metrekaresi, iki kademeli olacak şekilde sert zemin uygulaması ile değerlendirilecek. Bu alanda oturma grupları, banklar, çöp kovaları ve aydınlatma sistemleri yer alacak.
Parkın kalan bin 500 metrekarelik bölümü ise yeşil alan olarak ayrıldı. Alanda ağaçlandırma çalışmaları yapılacak, mahalle sakinlerine nefes alacakları doğal bir ortam sunulacak. Projeyle birlikte Hacıbaba Mahallesi yeni bir yaşam alanına kavuşurken, çocuklar ve aileler için güvenli ve modern bir dinlenme alanı oluşturulacak. Parkın, önümüzdeki günlerde tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN GÖKSUNCUK’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE 2. TOPLU SÜNNET TÖRENİ İLE 200 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
JAPON HEYETTEN DÜLÜK ANTİK KENTİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL'DE ET VE TAVUK DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 3 MAHALLEYE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 28 AYDA 186 BİN METREKARELİK 38 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL'DE 6 AYDA 165 BİN TON ASFALT SERİLDİ
ŞEHİTKAMİLLİ YÜZÜCÜLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI
KARNE HEDİYESİ BAŞKAN YILMAZ'DAN