
GÜL İLE FADILOĞLU’NUN MAÇ DAVETİNE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
FADILOĞLU HAVA ATIŞINI YAPTI, GÜL İSE SKOR ÜRETTİ
Gençleri, basketbol maçına davet eden Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, parke üzerinde potanın dev adamları ve perileriyle seyir zevki yüksek bir maçta buluştular.
Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Geleneksel Spor Etkinlikleri Ödül Töreni’nde gençleri, 3x3 basketbol maçına davet eden önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimli Spor Merkezi'nde genç basketbolcular ve sporcu velileriyle buluştu. Potada keyifli anlara sahne olan müsabakaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mesut Bozatlı ve Bünyamin Bozgeyik de eşlik etti.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ HER TÜRLÜ İMKANLARIYLA GENÇLERİMİZİN YANINDA
Maç sonrası değerlendirmede bulunan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, şu ifadeleri kaydetti:
“Gençlerle 3x3 basketbol maçı oynadık. Gençlerin maşallahı var. Çok iyilerdi. Zorlu bir maç oldu ama keyifli bir maç oldu. Bu hafta, Gençlik Haftası. Şehitkamil Belediyemizde, çok değerli çalışmaları yerinde gördük. Sporcularımız var, gençlerimiz var. Gençlerimiz, her branşta çok başarılı. Belediyemizin; basketbol, futbol yine diğer branşlarda çok güzel destekleri oldu. Belediyemizin, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün, okullarımızın desteğiyle biz bu coşkuyu yaşadık. Gençlerimize güveniyoruz. Bugün de gençlerimizle beraber bir spor aktivitesini yaptık. Gençler için ne yapsak az. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz de her türlü imkanlarıyla gençlerimizin yanında. Onlar da bunun hakkını veriyor. Biz, gençlere ve spora önem veren bir hükümetiz. Cumhurbaşkanımız, sürekli gençlerin yanında. Bünyamin Bozgeyik arkadaşımız, yine genel müdürken spor çalışmalarına çok destek verdi. Mesut Bozatlı kardeşimiz, genç bir vekil olarak hep beraber gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Gençler hayal kursun, biz onları gerçekleştirelim. Onlarla beraber Türkiye yüzyılını beraber kuracağız. Türkiye'yi daha güzel yerlere hep beraber getireceğiz. Onlarla gurur duyuyoruz.”
3x3 basketbol maçına davet edilmekten oldukça mutlu olduğunu dile getiren genç basketbolcular, müsabakalar esnasında kendilerine gösterilen büyük ilgiden de oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2026 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ
ŞEHİTKAMİL’DE YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPORLA BAŞLIYOR
RUMKALE’DE ŞEHİTKAMİL RÜZGARI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YUKARI ARIL MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM ATAĞI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GIDA GÜVENLİĞİ OPERASYONU
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜCAHİTLER MAHALLESİ’NE ZİYARET