GELECEK SEÇİM İÇİN DEĞİL GELECEK NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           

          Şehitkamil İlçesindeki gezi ve incelemelerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle statüsüne geçen köylere yönelik ziyaretleri de aralıksız olarak sürdürüyor. Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, belediyenin icracı müdürleriyle birlikte Kozluyazı. Bedir, Atabek ve Tuğlu mahallelerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle toplantı yaparak sorunları tek tek dinledi.

            Mahalle muhtarının ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra, çözüm önerilerini anlatan Başkan Fadıloğlu, bazı konularda müdürlere anında not aldırarak, gerekli çalışmanın yapılmasını talimatını verdi. Muhtarlar ve vatandaşlar ise, sorunlara yakın ilgi göstermesi ve ziyareti nedeniyle Başkan Fadıloğlu ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

            Ziyaret sonrası genel bir değerlendirme yapan Başkan Fadıloğlu, mahalle ve ev ziyaretlerinin yanı sıra mahalle statüsüne geçen köylerede ziyaretler yaptıklarını belirterek, “Amacımız kısa zamanda ilçemizin tüm sorunlarına hakim olmaktır. Bu ziyaretler nedeniyle sorunları yerinde görme ve anında çözüm üretme imkânı buluyoruz. Vatandaşlarımız da bu anlayışımızdan oldukça memnun. Önümüzdeki zaman sürecinde de, çözüm merkezli anlayışımızla vatandaşlarımıza daha güzel bir ilçe oluşturmanın çabası içerisinde olacağız “ dedi.

            Başkan Fadıloğlu, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunlarını, belediyenin www.sehitkamil.bel.tr adresinden ilgili müdürlüklere iletebildiklerini ve bu sayede sorun çözüm ilişkisinin daha hızlı oluşturulduğunu da sözlerine ekledi.