.jpg)
GELECEĞİN SATRANÇ USTALARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Şehitkamil Belediyesi ve Satranç Federasyonu’nu tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası, Atatürk Spor Merkezinde gerçekleşti. Turnuvada 9 farklı kategoride toplam 467 sporcu mücadele etti.
Turnuvanın Ödül Törenine; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Er, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Salih Gönen, Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Özdöver ve sporcu velileri katıldı.
Başkan Fadıloğlu; “Satranca Desteğimiz Devam Edecek”
Törende konuşma yapan Başkan Fadıloğlu; “Büyük bir fair play içerisinde çocuklarımız ve gençlerimiz müsabakalarını tamamladı. Biz satranca daha fazla destek vermek için satranç merkezimizi hayata geçiriyoruz. Ben burada gördüğüm ortamdan dolayı çok mutlu oldum çünkü velilerimiz çocuklarının yanında onlara ellerinden gelen desteği veriyorlar” dedi.
Turnuvada her kategorinin 1. 2. ve 3. lerine kupa ve başarı belgesi, 4. 5. ve 6. larına madalya ve başarı belgesi verildi. Tüm katılan okullara ise katılım teşekkür belgeleri takdim edildi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU SPORLA BAŞLIYOR
RUMKALE’DE ŞEHİTKAMİL RÜZGARI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YUKARI ARIL MAHALLESİ’NE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN KIRSAL MAHALLELERE YATIRIM ATAĞI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GIDA GÜVENLİĞİ OPERASYONU
BAŞKAN YILMAZ’DAN MÜCAHİTLER MAHALLESİ’NE ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE EKİM AYI FATURA DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE MAHALLESİ’NE GECE ZİYARETİ