GAZİLER DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, '19 Eylül Gaziler Günü' nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet içerisinde geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde, Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları bu azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilmiş, bugünlere kadar ulaşılmıştır. Ulus olarak şanlı bayrağımızın altında birlik ve beraberlik içinde, bağımsız olarak yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu uğurda canlarını ortaya koyan ve sağlıklarını yitiren gazilerimize verdikleri yaşam mücadelesinde devletimizin desteği yanında, hak ettikleri saygıyı göstermek milletimizin vatanına ve tarihine bağımlılığının bir ifadesi olacaktır. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Erdem ise Gaziler Haftası nedeniyle il genelindeki resmi makamları ziyaret ettiklerini belirterek, kendilerini makamında ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletiler.