GAZİANTEPLİLERİN DÜLÜK'TE PİKNİK KEYFİ

DÜLÜK TABİAT PARKI’NI DOLDURAN BİNLERCE VATANDAŞ, GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİLER

Baharın gelmesiyle birlikte hafta sonunu değerlendirmek isteyen Gaziantepliler, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkına akın etti. Şehitkamil Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi başta olmak üzere bir çok yeniliğin yapıldığı Tabiat Parkı’nda vatandaşlar hafta içinde yaşadıkları yoğunluğunun stresini atmaya çalıştılar. Erkekler mangalları yakarken, bayanlar ise salataları ve diğer yiyecekleri hazırladı. Çocuklar ise kendileri için oluşturulan park alanlarında oyunlar oynayarak günün tadını çıkardı. Tabiat Parkı içerisinde gezme imkanı da bulan vatandaşlar, Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Dülük Tabiat Parkı’nı dolduran binlerce vatandaş, güzel bir hafta sonu geçirdiler. Dülük Tabiat parkında güzel bir hafta sonu geçirdiklerini dile getiren vatandaşlar, “Hafta içi yoğun bir şekilde çalıştığımız için bu hafta sonunu dinlenmek ve stres atmak için çocuklarımızla birlikte Dülük Tabiat Parkına geldik. Burada en güzel şekilde pikniğimizi yaptık günün stresini attık. Özellikle burada yapılan hizmetleri çok beğendik. Uzun zamandır buraya gelmiyorduk. Fakat bu son gelişimizde Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkını çok farklı hizmetler yaparak kullanılabilir hale getirmiş. Tuvaleti, çeşmesi, mescidi oyun alanları, gezi alanlarına kadar her şey düşünülmüş. Özellikle bu son yapılan Biyolojik Gölet ve Biyolojik şelale çok güzel olmuş. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun Gaziantepliler için böylesine güzel bir piknik alanı yaptığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.