GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON TANITIMI YAPILDI
GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON TANITIMI YAPILDI
YILMAZ: “HEDEFİMİZ DAİMA DAHA İLERİSİ”
İLK MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILDILAR
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un yeni sezon lansmanı Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Sezona iddialı bir kadro ile başladıklarını belirten Yılmaz, hedeflerinin üst ligler olduğunu söyledi.
Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) iddialı takımlarından Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un 2024-2025 sezonu lansmanı yapıldı. Şehitkamil Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısına Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu ve başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda sporsever katıldı.
İDDİALI BİR TAKIM KURDUK
Yılmaz, burada yaptığı konuşmada Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un BAL Ligi’nde mücadele etmesinden gurur duyduklarını söyledi. Oldukça iddialı bir takıma sahip olduklarını söyleyen Yılmaz, hedeflerinin daima bir adım ilerisi olduğunu kaydetti.
TAKIMIN RENGİ KIRMIZI-SİYAH OLDU
Törende konuşan Başkan Yılmaz, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor hakkında şu bilgileri verdi: “Gaziantep Şehitkamil Belediyespor, 1988 yılında kuruldu. Akabinde babam belediye başkanı oldu. Takımın renkleri ilk olarak yeşil-siyah olarak belirlenmişti. Daha sonra sarı-siyah oldu. Ama Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un bir şeyi eksikti. Çünkü Gaziantep’in rengi belliydi. Şehitkamilspor da o renkleri almalıydı. Biz de arkadaşlarımızla düşündük ve şehitlerimizin kanını temsil eden kan kırmızısıyla, şehitlerimizin matemini temsil eden siyah renkle yani Gaziantep’in rengiyle takımımızı tekrar buluşturduk. Bu renklerimizin camiamıza ve Gaziantep sporuna hayırlı olmasını dilerim.”
Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Başkanı İrfan Karakuzulu, Başkan Yılmaz’a isminin yazılı olduğu forma etmesiyle tören son buldu.
İLK MAÇTAN GALİP AYRILDILAR
Öte yandan lansmandan bir gün sonra sezonun ilk maçına çıkan Gaziantep Şehitkamil Belediyespor taraftarlarını sevindirdi. Batur Stadı’nda oynanan karşılaşmada Gaziantepgücü’nü 4-1’lik skorla mağlup eden Gaziantep Şehitkamil Belediyespor sezona galibiyetle başladı.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE KAR SEFERBERLİĞİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GAZİANTEP TARİHİNE KALICI ESER
AK PARTİ GENEL SEKRETERİ İNAN'DAN YILMAZ’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN KURTULUŞ RUHUNA YAKIŞIR DESTANSI GECE
BAŞKAN YILMAZ’DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE 25 ARALIK COŞKUSU KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE TAÇLANDI
GAZİANTEP'İN KAHRAMANLARI ŞEHİTKAMİL’DE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 25 ARALIK MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE 104 ESERLE 104. YIL SERGİSİ AÇILDI
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN ÇIKSORUT VE KARACAOĞLAN’DA EV ZİYARETLERİ