GAİMDER YÖNETİCİLERİ ŞEHİTKAMİL'İN HİZMETLERİNİ GEZDİ

GAZİANTEP’İ BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ev sahipliğindeki gezide, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe genelinde yapılan tüm çalışmaları tek tek yerinde inceleme fırsatı buldu. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Fen İşleri ve İmar Müdürlerinden oluşan teknik ekibin de katıldığı gezi, ilçenin geleceğe yönelik planlanmasında en üst düzey verimin alınması amacıyla gerçekleşti. Başkan Fadıloğlu, yaptıkları tüm projelerde, konunun muhataplarını bilgilendirmeyi aslı bir görev saydıklarını belirterek, “Nasıl halkı ilgilendiren konularda gerek basın yoluyla, gerekle ilanlarla vatandaşımızı bilgilendiriyorsak, özellikle planlama noktasında Müteahhitler Derneğimizi de bu konunun direkt muhatabı olması açısından, yapmış olduğumuz planlamaları yerinde incelemek adına saha çalışmasına davet ettik. Onlarda bizleri kırmayarak, yoğun mesailerinden zaman ayırarak davetimize katıldı. Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaları bire bir yerinde gördük. Proje üzerinde anlatılan çalışma bir noktaya kadar ancak yerine giderek, oranın toprağına bastığınız andaki algı çok daha farklı oluyor. Bunu da aynen hissettik. Gezdiğimiz bölgelerde, yapılan işleri tartışarak, daha idealini nasıl yapabiliriz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Şu ana kadar yapılmış olan işler belirli bir noktaya ulaştı ancak en azından bundan sonra yapılacak olanlarda, kalan eksiklerimizi değerlendirip veya bunların süreçleri hakkında direkt onlarla bir araya gelerek bilgilendirmek açısından çok verimli oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de yapılacak bütün çalışmalarda bire bir bunları paylaşacağız. Birlikte karar vereceğiz. Çünkü bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Gaziantep’i birlikte yönetmeye talibiz” dedi.

TALEPLERİMİZİ KENTİMİZ ADINA YAPIYORUZ

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibiyle yaptıkları gezinin, Derneğin Gaziantep’in yararına olan projelere katkı sağlaması adına son derece yararlı olduğunu belirtti. Apa “Belediyelerimizin yaptığı çalışmalarda her zaman istişare ederek kararlar alması çok önemli. Bizler belediyenin Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü ile her zaman yakın diyalog içerisindeydik. Ancak bu son yaptığımız gezide bizzat Sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekip arkadaşları tarafından yapılan çalışmaları yerinde görme, inceleme ve görüş sunma fırsatımız oluştu. Şehitkamil bölgesinde genel bir şehir turu yaptık. Şirinevler bölgesinden Seyrantepe’ye, İncilikaya’ya geçişteki imar planlamaları, oradan küçük ve orta ölçekli yeni sanayi adalarının planlaması ve yol çalışmasıyla ilgili ziyaretimiz oldu. Beylerbeyi 1, 2 ve 3.bölgeleri gezdik. Oradaki hem imar hem yol çalışmalarını yerinde gördük. Özellikle yeni planlanmış adalarda biten kısımları birlikte inceledik. Yeni Stadyum alanını ve İbrahimli-2 bölgesindeki son durumu da görme fırsatı bulduk. Belediyelerimizin yaptığı yol çalışmaları var ve bunlar kentin trafik sorununa ilaç olabilecek çalışmalar. Her zaman söylediğimiz gibi İpekyolu’nun yükü her geçen gün artıyor. Bu çalışmalar İpekyolu’nun yükünü de azaltacaktır. Elbette biz bu gezide Başkan’ın fikirlerini dinledik, biz kendi fikirlerimizi söyledik. Şunu belirtmeliyim, yapılan çalışmaların hepsi de emek verilen işler. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz” dedi.