FADILOĞLU KÜSGET SANAYİ SİTESİ'Nİ GEZDİ

KÜSGET SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN FADILOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

İkinci kez AK Parti’den Şehitkamil Belediye Başkan adayı olan Rıdvan Fadıloğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Küsget Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafla bir araya geldi. İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan adayı Fadıloğlu, yapılacakları konusunda esnafı bilgilendirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı ve adayı Rıdvan Fadıloğlu’nu işyerlerinde ağırlayan esnaf, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu hizmetleri biliyoruz ve görüyoruz. Şuana kadar yapılan hizmetler neticesinde Şehitkamil adeta yaşanabilir bir ilçe haline geldi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bugünde bizleri unutmayarak ziyaret ettikleri için büyük mutluluk duyduk. Sıkıntılarımızı dinledi, sorunlarımıza ortak oldu ve çözüm konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. Bizler Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na gönülden inanıyoruz. İnşallah bu önümüzdeki yerel seçimlerde de tekrar Belediye Başkanı olarak kendisini görmek istiyoruz” dediler.