FADILOĞLU, VATANDAŞLARLA GÖNÜL SOHBETLERİ PROGRAMINDA BULUŞTU

PROGRAMA, YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN FADILOĞLU CEVAPLADI

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, gençlik merkezlerinde görev yapan gönüllü liderler ve Gazikent Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, ilçede yürütülen hizmetleri anlattı, katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu ve yöneltilen soruları yanıtladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Gazikent Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Fatih Ermeydan, gençlik merkezlerinde görev yapan gönüllü liderler, gençlik merkezlerinden yararlanan gençler ile Gazikent Mahallesi sakinleri katıldılar.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında katılımcılara sunum yaptı. Şehitkamil’de her yaş grubundan vatandaşa hitap eden projeleri hayata geçirerek, ilçedeki yaşam kalitesini her geçen gün daha yukarıya çıkarmayı hedeflediklerini belirten Başkan Fadıloğlu; eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerine büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

 

Şehitkamil Sanat Merkezi, Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi, gençlik kütüphaneleri ve spor merkezleri gibi çocukların ve gençlerin çok yönlü gelişimine yönelik birçok eseri vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sunumu büyük bir ilgiyle izleyen katılımcılardan uzun süre alkış aldı. Program sonunda Başkan Fadıloğlu; talepleri ve sorunları dinledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Taleplerin karşılık bulması ve sorunların çözümü için gayretle çalışacaklarını vurgulayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, programa katılan herkese gösterdikleri büyük ilgi için teşekkür etti.