FADILOĞLU, TÜRK MUSİKİ KOROLARI ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

FADILOĞLU, YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI SUNUM EŞLİĞİNDE ANLATTI

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren 16 Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu üyeleriyle bir araya gelerek; ilçede yürütülen hizmetleri anlattı, katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu ve yöneltilen sorularını yanıtladı.

 

Şehitkamil Sanat Merkezi’nden düzenlenen toplantıya; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, Şehitkamil Sanat Merkezi ve Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren 16 Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu üyeleri katıldı. Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen faaliyetler hakkında katılımcılara sunum yaptı.

 

Şehitkamil’i yaşanabilir kentler sıralamasında üst seviyelere taşıma hedeflerinin olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Gaziantep’e ve özelinde Şehitkamil ilçesine Şehitkamil Sanat Merkezi ile Devlet Tiyatroları Şehitkamil Sahnesi’nden oluşan 2 önemli eser kazandırdıklarını anımsatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, her iki eserin de Gaziantep’in kültür ve sanat hayatı açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti. Yapılan hizmetleri sunum eşliğinde izleyen musiki korosu üyeleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nu dakikalarca ayakta alkışladılar.