FADILOĞLU, ÖZKEÇECİ İLE BİRLİKTE 29 EKİM ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ESNAFININ SORUN, TALEP VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİLER

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci ile birlikte 29 Ekim Mahallesi sınırları içerisinde hizmet sunan esnafı ziyaret etti.

Neredeyse her gün esnafı ziyaret eden ve kendileriyle sürekli etkileşim halinde olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Eyup Özkeçeci beraberinde 29 Ekim Mahallesi esnafına yönelik ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da eşlik etti. Esnafın; görüşünü, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Özkeçeci, kendilerine sorulan tüm soruları da cevapladılar. Fadıloğlu ile Özkeçeci, yolda karşılaştıkları vatandaşla da sohbet ettiler ve çocuklarla yakından ilgilendiler. Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Özkeçeci, talep eden herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.